Eten

Mooie, eerlijke gerechten
Iedere dag je best doen en er iets moois van maken. Een toegewijd team in onze keuken, met een chef met liefde voor het vak zorgen ervoor dat wij iedere dag mooie, eerlijke gerechten, hapjes en eigen patisserie kunnen serveren. Aan onze gasten in het restaurant, aan bruiloftsgasten of aan een team dat ons Sfeerhuys als locatie kiest voor een inspirerende vergadering.

De zondag, onze familiedag

Home made appelgebak met een cappuccino op het terras, een ontbijt, brunch, lunch of high tea. De zondag staat voor gezelligheid buiten en binnen. En de kinderen? Die vermaken zich bij de kinderboerderij of in het Florapark bij de molen.

Verrassingsdiner op zondag
Geniet van ons verrassingsdiner op zondagavond. Eerlijke seizoensgerechten met verse ingrediënten en kruiden uit eigen tuin. Reserveer even, telefonisch of via SeatMe. Zo bent u zeker van een tafel.

Proef ’t Sfeerhuys
Iedere maand zal ons restaurant één donderdag in het teken staan van een bepaald thema. Zo kunnen we de diversiteit van onze keuken met iedereen delen. Wil je een keer iets anders? kijk dan wat de chef en zijn leerlingen de  komende maanden allemaal zullen bereiden op deze proefavonden.

 

 

 

 

 

Passie, ambacht, smaak
“Zoveel mogelijk vers en veel groenten. De basis van onze keuken is puur en klassiek, met een Bourgondische uitstraling en mondiale invloeden. Zo veel mogelijk lokaal, diervriendelijk en natuurlijk met meel van de Witte Molen.”

Chef-kok Eli en Souschef Jeroen

 

 

Cadeautip
Geef onze Sfeerbon cadeau voor een brunch, high tea of diner.